Dolar
32.42
Euro
35.10
Altın
2,233.04
ETH/USDT
3,576.00
BTC/USDT
71,003.00
BIST 100
9,079.97
Gündem

Genelkurmay Başkanı Akar'dan yaralı üsteğmene ziyaret

Genelkurmay Başkanı Akar, Ağrı'da terör örgütü PKK mensuplarına yönelik operasyonda yaralanan Jandarma Üsteğmen Bayhan'ı, tedavi gördüğü Atatürk Üniversitesi Araştırma Hastanesi'nde ziyaret etti.

31.08.2016 - Güncelleme : 31.08.2016
Genelkurmay Başkanı Akar'dan yaralı üsteğmene ziyaret

ERZURUM

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, Ağrı'da terör örgütü PKK mensuplarına yönelik operasyonda yaralanan Jandarma Üsteğmen Yusuf Bayhan'ı, tedavi gördüğü hastanede ziyaret etti.

Orgeneral Akar, çeşitli temaslarda bulunmak ve askeri birlikleri denetlemek amacıyla geldiği kentte, Erzurum Jandarma Bölge Komutanlığı'nı ziyaret etti.

Atatürk Üniversitesi Araştırma Hastanesi'ne geçen Orgeneral Akar, hastanenin yoğun bakım servisinde tedavi gören ve Ağrı'da 19 Ağustos'ta terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonda yaralanan Jandarma Özel Harekatçı Üsteğmen Yusuf Bayhan'ı ziyaret ederek, "Geçmiş olsun" dileğinde bulundu.

Orgeneral Akar, hastane çıkışında Üsteğmen Bayhan'ın ailesine de "Geçmiş olsun" dileklerini ileterek, bir süre sohbet etti.

Hastanede tedavi gören başka askerleri de ziyaret ederek, sağlık durumları hakkında yetkililerden bilgi alan Orgeneral Akar daha sonra buradan ayrıldı.

Erzurum'daki askeri havalimanında da incelemelerini sürdüren Orgeneral Akar'a, Erzurum Valisi Seyfettin Azizoğlu, Kara Kuvvetler Komutanı Orgeneral Salih Zeki Çolak, Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Bülent Bostanoğlu, Hava Kuvvetleri Komutanı Abidin Ünal ile 3. Ordu Komutanı Orgeneral İsmail Serdar Savaş da eşlik etti.

Muhabir: Hadi Şengül, Fahrettin Gök

Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.
İlgili konular
Bu haberi paylaşın