Dolar
32.37
Euro
34.97
Altın
2,233.04
ETH/USDT
3,536.50
BTC/USDT
69,878.00
BIST 100
9,145.20
Gündem

Güvenlik güçlerine eşlerinden 'yemekli' destek

Siirt'te görev yapan polis eşlerinin yaptığı ev yemekleri, bir araçla bölgedeki güvenlik güçlerine gönderildi.

13.02.2016 - Güncelleme : 13.02.2016
Güvenlik güçlerine eşlerinden 'yemekli' destek Siirt'te görev yapan polis eşlerinin yaptığı ev yemekleri, bir araçla bölgedeki güvenlik güçlerine gönderildi. Evde hazırlanan ve üzerine çeşitli mesajlar yazılan yemekler İl Emniyet Müdürlüğüne getirildi. Burada toplanan yemekler özel bir araçla bölgedeki birliklere gönderildi.

SİİRT

Siirt'te görev yapan polis eşlerinin yaptığı ev yemekleri, bir araçla bölgedeki güvenlik güçlerine gönderildi.

Evde hazırlanan ve üzerine çeşitli mesajlar bırakılan yemekler, İl Emniyet Müdürlüğüne getirildi. Burada toplanan yemekler, özel bir araçla bölgedeki birliklere gönderildi.

Üzerinde, ''Afiyet şeker olsun", "Allah'a emanet olun", "Allah güç kuvvet versin", "Bizler sizlere minnettarız" ve "Rabbim ayağınıza taş değdirmesin'' notları bulunan yemek kolileri arasında Defne adında bir polis kızının yazdığı mektup da dikkat çekti.

"Sevgili asker ve polis abilerim" diye başlayan mektupta, şu ifadelere yer verildi:

"Vatanımız ve milletimiz için verdiğiniz canlar, akıttığınız kanlar inanın boş değil. Bizler vatanımız üzerine oynanan oyunları bozacağınıza eminiz. Sizler bu vatanın yılmaz bekçileri merak etmeyin. Bizler sizlerden bayrağı devralmak için dört gözle bekliyoruz. Bu topraklarda bu millet olduğu sürece ne şanlı bayrağımız göklerden inecek ne de bir parça toprağımız düşmana verilecek. Hiçbirine verecek toprağımız yok. Hepinizin Allah yar ve yardımcısı olsun. Sizleri korusun ve yüceltsin. Rabbim ayağınıza taş değdirtmesin. Sizleri çok seven kardeşiniz Defne."

Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.
İlgili konular
Bu haberi paylaşın