Dolar
32.37
Euro
34.97
Altın
2,233.04
ETH/USDT
3,528.90
BTC/USDT
69,858.00
BIST 100
9,080.71
Gündem

HDP kongresi nedeniyle bazı yollar trafiğe kapatılacak

HDP'nin kongresi nedeniyle pazar günü başkentteki bazı yollar trafiğe kapatılacak. Kongreye katılmak için gelenlerin valiz veya çantalarla arama noktalarından geçişlerine izin verilmeyecek.

Orhan Onur Gemici  | 09.02.2018 - Güncelleme : 09.02.2018
HDP kongresi nedeniyle bazı yollar trafiğe kapatılacak

Ankara

ANKARA

Ankara Valiliğinden, HDP'nin 3. Olağan Kongresi nedeniyle pazar günü başkentteki bazı yolların trafiğe kapatılacağı bildirildi.

Valilikten yapılan yazılı açıklamada, 11 Şubat Pazar günü saat 10.00'da Ankara Spor Salonu'nda HDP'nin kongresinin gerçekleştirileceği hatırlatıldı.

Bu nedenle yarın saat 23.00'ten pazar günü kongre sona erene kadar Cumhuriyet Caddesi (Gar Kavşağı-Baruthane Kavşağı arası), Gar Kavşağı ile yan varyantları (altgeçit hariç), Ulaştırma Kavşağı ve yan varyantları (üstgeçit hariç) ile Kazım Karabekir Caddesi'nin (Ulaştırma Kavşağı'ndan İstanbul Caddesi kesişimine kadar açılan cadde ve sokaklar) araç trafiğine kapatılacağı belirtildi.

Açıklamada emniyet tedbirlerinin etkin şekilde uygulanabilmesi amacıyla kongreye katılmak için gelenlerin çanta, valiz, makyaj, el, kol ve spor çantası gibi malzemelerle salon çevresi ve arama noktalarından geçişlerine izin verilmeyeceği kaydedildi.

Ayrıca, mağduriyet yaşanmaması için trafiğe kapatılacak yollar ile emniyet tedbirlerinin dikkate alınması istendi.

Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.