Dolar
32.33
Euro
35.07
Altın
2,222.29
ETH/USDT
3,558.30
BTC/USDT
70,727.00
BIST 100
9,079.97
Gündem

'Her terör örgütü bizden aynı cevabı alacak'

Başbakan Davutoğlu "Hangi amaç ve kaynaktan beslenirse beslensin her terör örgütü bizden aynı cevabı alacak" ifadesini kullandı.

23.07.2015 - Güncelleme : 23.07.2015
'Her terör örgütü bizden aynı cevabı alacak'

ANKARA

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Ceylanpınar'da iki polisin şehit edilmesine ilişkin, "Bu hain saldırının fail ya da faillerinin en kısa zamanda yakalanarak adalete teslim edileceğinden kimsenin şüphesi olmasın" açıklamasında bulundu.

Davutoğlu, sosyal paylaşım sitesi Twitter hesabından yaptığı açıklamada,  Bakanlar Kurulu'nda bugün, Suruç'taki hain terör eylemi ve bundan sonra sınırda alınacak ilave önlemleri detaylı bir şekilde ele aldıklarını bildirdi.

Başbakan Davutoğlu, "Gençlerin canına kasteden DAEŞ ya da kalleşçe polisimize, askerimize, masum vatandaşlarımıza kurşun sıkan PKK, hangi amaç ve kaynaktan beslenirse beslensin her terör örgütü bizden aynı cevabı alacak" ifadesini kullandı.

Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinde iki polisin şehit edilmesine dair, güvenlik güçlerinin soruşturmayı çok yönlü olarak sürdürdüğünü belirten Davutoğlu açıklamasında şunları kaydetti:

"Bu hain saldırının fail ya da faillerinin en kısa zamanda yakalanarak adalete teslim edileceğinden kimsenin şüphesi olmasın. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, yakınlarına ve milletimize başsağlığı diliyorum."

Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.