Dolar
32.38
Euro
35.17
Altın
2,233.04
ETH/USDT
3,554.30
BTC/USDT
70,754.00
BIST 100
9,079.97
Gündem

İbrahim Toraman duruşmaya zorla getirilecek

Eski futbolcu İbrahim Toraman ve eşi Eylem Toraman'ın, yaşadıkları bir tartışmada birbirlerine vurarak yaraladıkları iddiasıyla "eşe karşı basit yaralama" suçundan yargılanmalarına başlandı.

Filiz Kınık  | 24.05.2016 - Güncelleme : 24.05.2016
İbrahim Toraman duruşmaya zorla getirilecek Eski futbolcu İbrahim Toraman ve eşi Eylem Toraman'ın, yaşadıkları bir tartışmada birbirlerine vurarak yaraladıkları iddiasıyla "eşe karşı basit yaralama" suçundan yargılanmalarına başlandı.

Istanbul

İSTANBUL

Eski futbolcu İbrahim Toraman ve eşi Eylem Toraman'ın, evlerinde yaşadıkları bir tartışmada karşılıklı olarak birbirlerine vurarak yaraladıkları iddiasıyla "eşe karşı basit yaralama" suçundan yargılanmalarına başlandı.

Anadolu 66. Asliye Ceza Mahkemesindeki duruşmaya, müşteki sanık Eylem Toraman ile avukatı katıldı.

Duruşmada kimlik tespitinin ardından savunmasını yapan Eylem Toraman, eşi İbrahim Toraman'dan şikayetçi olduğunu belirterek, olay günü yaşadıklarını anlattı.

Eşinin kendisine çocuğu kucağındayken vurduğunu ileri süren Toraman, "Beni ambulansla hastaneye götürdüler. Ben olay sırasında eşimi darbetmedim. Kendisinin saldırılarından korunmaya çalışsam da başarılı olamadım. Beni darbederken bir yandan da 'Sen bana yük geliyorsun, seni boşayacağım' diyordu." dedi.

Eylem Toraman'ın avukatı Murad Can da "Sanık İbrahim Toraman her ne kadar müvekkilimi suçlamış ise de bir kadın olduğu göz önüne alındığında müvekkilimin kendisini darbetmesi hayatın olağan akışına aykırıdır. Kendisi müvekkilimi darbettikten sonra o halde bırakıp karakola giderek şikayetçi olmuştur." şeklinde konuştu.

Hakim, usulüne uygun davetiyeye rağmen duruşmaya katılmayan müşteki-sanık İbrahim Toraman'ın bir sonraki celse zorla getirilmesine karar vererek, duruşmayı erteledi.

Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.
İlgili konular
Bu haberi paylaşın