Dolar
32.35
Euro
34.91
Altın
2,221.35
ETH/USDT
3,560.60
BTC/USDT
70,968.00
BIST 100
9,079.97
Gündem

Kalkınma Bakanı Elvan: Teröristleri ortadan kaldırıncaya kadar mücadelemiz sürecek

Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, Ağrı'daki 7 korucu, 2 asker ve bir emekli köy korucusunun şehit edildiği terör saldırısına ilişkin, "Bu teröristleri tamamıyla ortadan kaldırıncaya kadar mücadelemiz sürecek." dedi.

Mehmet Çetin  | 16.09.2016 - Güncelleme : 16.09.2016
Kalkınma Bakanı Elvan: Teröristleri ortadan kaldırıncaya kadar mücadelemiz sürecek

Karaman

KARAMAN

Karaman'ın Ermenek ilçesine gelen Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, kent meydanında düzenlenen 21. Taşeli Kültür Sanat ve Sıla Şenlikleri'ne katıldı.

Büyük mega projeleri gerçekleştirmeye devam ettiklerini belirten Elvan, "Kim ne derse desin, kim ne söylerse söylesin, kim Türkiye üzerinde hesap yaparsa yapsın, biz tek vatan, tek millet, tek bayrak, tek devlet ülküsü çerçevesinde, birlik, dirlik içerisinde kıyamete kadar huzur ve barış içerisinde yaşamaya devam edeceğiz. Hiç kimse bunu engelleyemeyecek." diye konuştu.

Elvan, bazılarının 15 Temmuz darbe girişimini sulandırmaya çalıştığını vurgulayarak, şu değerlendirmeyi yaptı: 

"Tiyatro olarak göstermeye çalışıyorlar. 15 Temmuz aslında bir milletin yeniden dirilişidir. Bu ülkenin işgaline karşı milli iradenin hiçe sayılmasına karşı aynı İstiklal Harbi'nde olduğu gibi 'Ya istiklal ya ölüm' diyen milletimizin işgalcilere dersini, haddini vermesidir. Kim terörden yanaysa, kim devlet düşmanıysa, kim millet düşmanıysa, kim milli irade düşmanıysa, kim milletin bekasıyla oynuyorsa bunların tamamının kökü kazınana kadar mücadelemiz devam edecek. 

"Türkiye hızla normalleşme sürecine girdi" 

"İnşallah 2-3 ay içerisinde yeni gelişmeleri göreceksiniz ve önümüzdeki süreçte bu teröristleri tamamen yok edeceğiz. Her birinin inlerine girip ülkemizi bunlardan temizleyeceğiz." diyen Kalkınma Bakanı Elvan, şunları kaydetti: 

"Ülkemiz üzerine hesap yapmak isteyenlere en büyük cevabı zaten siz 15 Temmuz gecesi verdiniz. Devlet, millet, hükümet olarak bizler de bunlara gereken cevabı vereceğiz. Bu terör örgütlerinin kökünü kazıyacağız. Darbe girişimine rağmen Türkiye’de yatırımlarımıza devam ediyoruz. Gece gündüz Türkiye’nin gelişmesi, kalkınması yönünde çabamız sürüyor. Türkiye hızla normalleşme sürecine girdi. Birçok hizmet yaptık. Verdiğimiz sözlerden fazlasını yaptık. Taşeli bölgesi artık bir cazibe merkezi oldu. Yollarımızı yaptık. Birçok yerde yol çalışmaları devam ediyor. Köylerimizde artık sulama kapalı şebeke ile yapılıyor. Şimdi sırada doğalgaz var. Ermenek'i doğalgaza kavuşturacağız. Çalışmalarımız durmadan devam ediyor." 

Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.
İlgili konular
Bu haberi paylaşın