Dolar
32.39
Euro
35.05
Altın
2,233.04
ETH/USDT
3,546.20
BTC/USDT
70,152.00
BIST 100
9,135.39
Gündem

Kars'ta FETÖ/PDY bağlantılı şirkete kayyum atandı

Kars'ta FETÖ/PDY'ye yönelik soruşturma kapsamında, eğitim ve yurt işletmeciliği faaliyetleri yürüten şirkete kayyum atandığı bildirildi.

Cüneyt Çelik  | 24.06.2016 - Güncelleme : 24.06.2016
Kars'ta FETÖ/PDY bağlantılı şirkete kayyum atandı Fotoğraf AA: Cüneyt Çelik

Kars

KARS

Kars'ta "Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY)" yönelik soruşturma kapsamında, eğitim ve yurt işletmeciliği faaliyetleri yürüten şirkete kayyum atandığı bildirildi.

Kars Cumhuriyet Başsavcılığınca FETÖ/PDY'nin ildeki faaliyetlerinin ortaya çıkarılmasına yönelik yürütülen soruşturma kapsamında bünyesinde Özel Sultan Alparslan Koleji, Özel Nilay Fırat Eğitim Merkezi Dershaneleri ve yurtlar bulunan Aras Özel Eğitim Yurt İşletmeciliği, Basılı Yayın Dağıtım ve Pazarlama Hizmetleri Ticaret AŞ'ye, mahkeme kararıyla kayyum atandı.

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri eşliğinde şirkete giden kayyum, yönetimi devralmak için çalışma başlattı.

Muhabir: Cüneyt Çelik

Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.
İlgili konular
Bu haberi paylaşın