Dolar
32.32
Euro
34.92
Altın
2,208.63
ETH/USDT
3,597.40
BTC/USDT
71,321.00
BIST 100
9,055.17
Gündem

Kurtulmuş basın mensuplarının çadırını ziyaret etti

Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş, AK Parti 25. İstişare ve Değerlendirme Toplantısını takip eden basın mensuplarının çadırını ziyaret etti, bir foto muhabirinin makinesiyle gazetecilerin fotoğrafını çekti.

22.10.2016 - Güncelleme : 22.10.2016
Kurtulmuş basın mensuplarının çadırını ziyaret etti Fotoğraf: AA/Gökhan Balcı

AFYONKARAHİSAR

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, AK Parti 25. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı'nı takip eden basın mensupları için hazırlanan çadırı ziyaret etti, bir foto muhabirinin makinesiyle gazetecilerin fotoğrafını çekti.

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Binali Yıldırım'ın açılış konuşmasıyla başlayan AK Parti 25. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı, bakanların yaptığı sunumlarla devam ediyor.

Basın mensuplarının bulunduğu çadırı ziyaret eden Kurtulmuş, gazetecilerle tek tek tokalaştı.

Gazetecilerin çalışma şartlarına ilişkin bilgi alan Yıldırım, bir foto muhabirinin makinesini alarak basın mensuplarının fotoğrafını çekti. Gazetecilerle hatıra fotoğrafı da çektiren Kurtulmuş ile bazı basın mensupları da özçekim yaptı.

Kurtulmuş, yaptığı açıklamada, kampta konuşulan konuların ve istişarelerin çok önemli olduğunu, kampın AK Parti ailesinin birlik ve beraberliğine katkı sunduğunu belirtti.

Ankara'nın son zamanlardaki sıkışık halinden sonra kampta partililerin biraz daha rahatladığını ifade eden Kurtulmuş, "Burada herkes birbiriyle dostluk, ahbaplık yaparak oturup konuşuyor. Yürüyüş yapan ve yüzenler var. Kamp, AK Parti ailesinin samimiyetini artırıyor. Hem keyifli bir kamp yapmış oluruz hem de Türkiye'nin geleceğinde önemli adımların atılmasına katkıda bulunacak çok önemli kararlar alınır ve onların altyapısı hazırlanır." diye konuştu.

Kurtulmuş, bir gazetecinin "Spor yapıyor musunuz?" sorusu üzerine önceden yürüdüğünü ancak epeydir bunu da yapamadığını söyledi.

Muhabir: Mümin Altaş,Canan Tükelay,Sinan Uslu

Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.