Dolar
32.39
Euro
35.05
Altın
2,233.04
ETH/USDT
3,542.90
BTC/USDT
70,081.00
BIST 100
9,142.30
Gündem

Onur Özbizerdik mahkemeye sevk edildi

Eski İstanbul Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürü Saçan'ı darbettiği, olay yerine gelen polislere de mukavemette bulunduğu gerekçesiyle gözaltına alınan Alaattin Çakıcı'nın üvey oğlu Onur Özbizerdik, tutuklanması istemiyle mahkemeye sevk edildi.

26.09.2016 - Güncelleme : 26.09.2016
Onur Özbizerdik mahkemeye sevk edildi

İSTANBUL

Beşiktaş'taki bir eğlence merkezinde eski İstanbul Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürü Adil Serdar Saçan'ı darbettiği, olay yerine gelen polislere de mukavemette bulunduğu gerekçesiyle gözaltına alınan Alaattin Çakıcı'nın üvey oğlu Onur Özbizerdik, tutuklanması istemiyle mahkemeye sevk edildi.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ndeki işlemleri tamamlanarak Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'na getirilen Özbizerdik'in, hakkında soruşturma yürüten İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nca ifadesi alındı. 

Soruşturma savcısı, şüpheli Özbizerdik'i, "kasten yaralama ve görevi yaptırmamak için direnme" suçlarından tutuklanması istemiyle nöbetçi İstanbul Sulh Ceza Hakimliği'ne sevk etti. 

Alaattin Çakıcı'nın üvey oğlu Özbizerdik, Beşiktaş'taki bir eğlence merkezinde eski İstanbul Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürü Adil Serdar Saçan'ı darbettiği, olay yerine gelen polislere de mukavemette bulunduğu gerekçesiyle gözaltına alınmıştı.

Muhabir: İlyas Kaçar-Murat Kaya-Yunus Ege

Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.