Gündem

Otonomi 'sanal ortama' taşındı

Otomotiv, ticaret ve yaşam merkezi Otonomi'nin online alışveriş portalı faaliyete geçti.

14.06.2017 - Güncelleme : 14.06.2017
Otonomi 'sanal ortama' taşındı

ANKARA - MUSTAFA ÇALKAYA

Otomotiv, ticaret ve yaşam merkezi Otonomi'nin online alışveriş portalı faaliyete geçti. Araç satın almak isteyenler, Otonomi'nin portföyündeki tüm satılık araçlara ait bilgilere web sitesi üzerinden ulaşabilecek.

Otonomi'nin son web teknolojileri kullanarak dizayn edilen ve sadece araç alım satımı üzerinde yoğunlaşacak internet sitesi, tüm araç tiplerini içeren ve sürekli güncellenen bir veri tabanına sahip.

Ankara dışındaki galeriler de kolaylıkla web sitesi üzerinden sanal mağaza satın alabilecek. Galeriler bu mağazalardan, sanki Otonomi'de yer alıyormuş gibi ayrıcalıklardan yararlanabilecek.

Otonomi Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Erkoç, AA muhabirine değerlendirmelerde bulundu.

Otonomi'nin online alışveriş sitesi www.otonomi.com.tr adresini hayata geçirirken çok hassas davrandıklarının altını çizen Erkoç, öncelikli hedeflerinin, siteye Türkiye genelindeki otomotiv sektörünü dahil etmek olduğunu söyledi.

Otonomi'nin 12 bin araçlık kapasitesi var

Geçen yıl sonunda açılışı yapılan Otonomi'de ikinci el araç ticaretine yönelik 551 showroom ile tamir bakım hizmetlerinin verildiği 13 iş yerinden oluşan teknik servis bölümü yer alıyor. Aynı anda 12 bin aracın sergilenebileceği Otonomi, günde 11 bin ziyaretçi ağırlayacak kapasitede.

Muhabir: Mustafa Çalkaya

Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.