Dolar
32.33
Euro
34.88
Altın
2,219.03
ETH/USDT
3,575.20
BTC/USDT
70,838.00
BIST 100
9,079.97
Gündem

Sağlık Bakanı Demircan'dan 'istifa iddiaları'na yanıt

Sağlık Bakanı Demircan "istifa ettiği" iddialarına ilişkin, "Öyle bir şey yok. Bunların hepsi bir kısım medyanın -tabiri kullanayım- ortaya dökmeye çalıştığı, çıkarmaya çalıştığı algı operasyonudur. Bunlar aslı olmayan şeyler." dedi.

Kenan Irtak, Hanife Sevinç, Etem Geylan  | 05.12.2017 - Güncelleme : 05.12.2017
Sağlık Bakanı Demircan'dan 'istifa iddiaları'na yanıt

Istanbul

İSTANBUL

Sağlık Bakanı Ahmet Demircan, görevinden "istifa ettiği" iddialarına ilişkin, "Öyle bir şey yok. Bunların hepsi bir kısım medyanın -tabiri kullanayım- ortaya dökmeye çalıştığı, çıkarmaya çalıştığı algı operasyonudur. Bunlar aslı olmayan şeyler." dedi.

İslam İşbirliği Teşkilatı (İİT) 6. Sağlık Bakanları Konferansı'na katılmak üzere Suudi Arabistan'a hareketinden önce Atatürk Havalimanında gazetecilere açıklama yapan Demircan, konferansa katılmak için Cidde'ye gideceğini, toplantıda, İslam ülkeleri arasındaki iş birliğinin sağlık alanında da en iyi şekilde gelişmesi için bugüne kadar yapılan çalışmaları değerlendireceklerini anlattı.

Sağlık Bakanı Demircan'dan istifa iddilarına ilişkin açıklama: Bunlar aslı olmayan şeyler
Sağlık Bakanı Ahmet Demircan, görevinden "istifa ettiği" iddialarına ilişkin, "Öyle bir şey yok. Bunlar aslı olmayan şeyler." dedi.
05.12.2017

Sağlık Bakanı Ahmet Demircan, bir gazetecenin, "Medyada çokça çıkan bir konu var son günlerde sizinle alakalı. İstifa söylentileri var. Konuyla ilgili açıklamanız olacak mı?" sorusunu şöyle yanıtladı:

"Bu konu açıklamayı gerektirmeyecek kadar açık. Şu anda bakın görevimizin başındayız. Öyle bir şey yok. Hiçbir zaman da olmadı. Bizim görevimize getiren makamlar belli. Biz görevlerimizin başında sonuna kadar çalışırız ama biz şu inanca ve bilince sahibiz. Bu makamlar milletin emanetidir. Biz bu makamlarda imtihan oluruz, milletimize hizmetle imtihan oluruz. Öyle bir şey yok. Bunların hepsi bir kısım medyanın -tabiri kullanayım- ortaya dökmeye çalıştığı, çıkarmaya çalıştığı algı operasyonudur. Bunlar aslı olmayan şeyler."

Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.
İlgili konular
Bu haberi paylaşın