Dolar
32.37
Euro
34.96
Altın
2,233.04
ETH/USDT
3,560.10
BTC/USDT
70,216.00
BIST 100
9,079.97
Gündem

Şehit Uzman Çavuş Bahşiş son yolculuğuna uğurlandı

Diyarbakır'ın Lice ilçesinde terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonda yaralanan ve kaldırıldığı hastanede şehit düşen Jandarma Uzman Çavuş Ramazan Bahşiş, memleketi Mersin'de toprağa verildi.

20.06.2017 - Güncelleme : 21.06.2017
Şehit Uzman Çavuş Bahşiş son yolculuğuna uğurlandı Fotoğraf: AA/Mustafa Güngör

MERSİN

Diyarbakır'ın Lice ilçesinde terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonda yaralanan ve kaldırıldığı hastanede şehit düşen Jandarma Uzman Çavuş Ramazan Bahşiş'in cenazesi memleketi Mersin'de son yolculuğuna uğurlandı.

Diyarbakır'daki törenin ardından, uçakla Adana'ya getirilen 26 yaşındaki şehit Bahşiş'in Türk bayrağına sarılı cenazesi, ilk olarak karayoluyla Tarsus Devlet Hastanesi morguna götürüldü.

Daha sonra buradan alınan şehidin cenazesi helallik alınması için merkez Akdeniz ilçesi Kulak Mahallesi Fevzi Çakmak Caddesi'ndeki babaevine getirildi.

İl Müftüsü Dursun Ali Coşkun'un kıldırdığı cenaze namazının ardından, şehidin ay-yıldızlı bayrağa sarılı tabutu, top arabasına alındı.

Bazı aile yakınları bu sırada şehidin tabutuna sarılarak, gözyaşı döktü.

Şehit Bahşiş'in cenazesi, Akdeniz Huzurkent Merkez Aile Mezarlığı'nda defnedildi.

Muhabir: Mustafa Güngör

Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.
İlgili konular
Bu haberi paylaşın