Dolar
32.37
Euro
34.96
Altın
2,233.04
ETH/USDT
3,568.60
BTC/USDT
70,353.00
BIST 100
9,079.97
Gündem

Siirt Valisi Tutulmaz: Terörü bertaraf ettiğimiz zaman yatırımcı gelecek

Siirt Valisi Tutulmaz, "Güvenlik güçlerimizle beraber kararlı bir şekilde terörle mücadele ediyoruz. Terörü bertaraf ettiğimiz zaman buralara yatırımcı gelecek ve buradaki insanlar da iş, aş sahibi olacak." dedi.

25.02.2017 - Güncelleme : 25.02.2017
Siirt Valisi Tutulmaz: Terörü bertaraf ettiğimiz zaman yatırımcı gelecek

SİİRT

Siirt Valisi Mustafa Tutulmaz, "Güvenlik güçlerimizle beraber kararlı bir şekilde terörle mücadele ediyoruz. Çok güzel bir konuma geldi, inşallah çok daha iyi olacak. Terörü bertaraf ettiğimiz zaman buralara yatırımcı gelecek ve buradaki insanlar da , sahibi olacak." dedi.

Vali Tutulmaz, beraberinde Van Jandarma Asayiş Kolordu Komutanı Korgeneral Arif Çetin, Siirt Tugay Komutanı Kurmay Albay Selçuk Yavuz ve Vali Yardımcısı Bünyamin Kuş ile Eruh ilçesinde temaslarda bulundu.

Eruh Kaymakamlığını ziyaret ederek, İçişleri Bakanlığınca kanun hükmünde kararname (KHK) ile Eruh Belediye Başkan Vekili olarak da görevlendirilen Kaymakam Murtaza Dayanç ile görüşen Tutulmaz ve beraberindekiler ilçede yürütülen çalışmalarla ilgili bilgi aldı.

"Hizmet edenlerin yanında olun"

Daha sonra Eruh meydanında vatandaşlarla bir araya gelen Tutulmaz, onlarla görüştü, sorunlarını dinledi. Tutulmaz, devletin katkılarıyla Eruh ilçesinde daha güzel hizmetler sunacaklarını söyledi.

"Hizmet edenlerin yanında olun. Yapılacak çalışmalarda Kaymakama destek olmanızı istiyoruz. Ve inşallah bu hizmetleri hep beraber görürüz." diyen Tutulmaz, valilik olarak üzerlerine düşen ne varsa yapmaya hazır olduklarını vurguladı.

Hep birlikte Eruh'u bugüne kadar anılan olumsuzluklardan arındırarak, Türkiye'nin en güzel ilçelerinden biri haline getirmek istediklerine işaret eden Tutulmaz, şunları kaydetti:

"Güvenlik güçlerimizle beraber kararlı bir şekilde terörle mücadele ediyoruz. Çok güzel bir konuma geldi, inşallah çok daha iyi olacak. Terörü bertaraf ettiğimiz zaman buralara yatırımcı gelecek ve buradaki insanlar da iş, aş sahibi olacak. Sadece devletin bir köşesinde iş sahibi olarak herkesi ileriye taşıyamayız. Devletin imkanlarında çalışabilecek kişi sayısı çok sınırlı. Onun için bizim yapmamız gereken belediye olarak altyapıyı ve yolları yapmak. Buraları daha güvenli hale getireceğiz. Sizlerin de desteğiyle sermayeyi buraya getireceğiz."

Tutulmaz ve beraberindekiler, Eruh Belediyesini ziyaret ederek Belediye Başkan Vekili Kaymakam Dayanç ile belediye çalışmalarına ilişkin görüştü.

Muhabir: Nurettin Kilis

Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.
İlgili konular
Bu haberi paylaşın