Gündem

'Teröre karşı topyekün mücadele verilmeli'

Oktay Vural, "Yeni komisyonlar kurmak yerine hep birlikte demokrasiyi, milli iradeyi, silah egemenliğine karşı millet egemenliğini savunalım" dedi.

Alp Özden  | 16.03.2016 - Güncelleme : 16.03.2016
'Teröre karşı topyekün mücadele verilmeli'

TBMM

TBMM 

MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, Meclis'te düzenlediği basın toplantısında, Ankara'daki bombalı saldırının herkesi derinden üzdüğünü kaydetti.

"Bu saldırıyla aynı zamanda hem teröre hem de siyasi amaçlarına karşı amasız, fakatsız topyekün karşı koyarak demokrasi ile birlik ve bütünlüğümüzü korumamız gerektiğini bir kez daha idrak ettik" ifadesini kullanan Vural, "Dün olduğu gibi bugün de teröre karşı boyun eğmeyeceğiz. Teröre alışmadık, alışmayacağız. PKK ve terörü hazmetmedik, hazmetmeyeceğiz. Kimse bizi teröre alıştıramayacak. Bizi teröre alıştırmak isteyenler aslında bizi sindirmek isteyenlerdir" diye konuştu.

Vural, Türkiye'nin, tüm terör örgütlerine karşı hukuk devleti çerçevesinde mücadelesini sürdüreceğini ve hainlere gerekli cevabı vereceğini dile getirdi.

Vatanın her sathında teröre karşı mücadelenin yürütülmesi gerektiğini belirten Vural, "Bizi yüz yıl önce Kürt kardeşlerimizden ayırmak isteyenlere 'hayır' dedik, Şimdi de aynı küresel oyun vizyona sokulmuştur yine buna hep beraber 'hayır' dememiz gerekmektedir" dedi.

Muhabir: Alp Özden

Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.
İlgili konular
Bu haberi paylaşın