Gündem

Tunceli'de bir terörist etkisiz hale getirildi

Tunceli'nin Hozat ilçesinde çıkan çatışmada bir terörist etkisiz hale getirildii Şırnak'ın Beytüşşebab ilçesinde, terör örgütünden kaçan bir terörist güvenlik güçlerine teslim oldu.

25.09.2016 - Güncelleme : 25.09.2016
Tunceli'de bir terörist etkisiz hale getirildi

ANKARA

Tunceli'nin Hozat ilçesinde güvenlik güçleri ile bölücü terör örgütü mensupları arasında çıkan çatışmada bir terörist etkisiz hale getirildi.

Genelkurmay Başkanlığının internet sitesinde, önemli yurtiçi olaylara ilişkin bilgi verildi.

Tunceli'nin Hozat ilçesinde güvenlik güçleri ile bölücü terör örgütü mensupları arasında çıkan çatışmada, bir bölücü terör örgütü mensubu ölü olarak ele geçirildi, iki kalaşnikof piyade tüfeğine el konuldu.

Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde güvenlik güçlerince icra edilen arazi aramasında tespit edilen bir el yapımı patlayıcı imha edildi.

Mardin'in Kızıltepe ilçesinde bölücü terör örgütüne yardım ve yataklık ettiği tespit edilen bir kişi yakalanarak gözaltına alındı. Şahsın evinde yapılan aramada bir kalaşnikof piyade tüfeği, 52 fişek ve iki av tüfeği ele geçirildi.

Şırnak'ın Beytüşşebap ilçesinde ise bölücü terör örgütünden kaçan bir terörist güvenlik güçlerine teslim oldu.

Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.