Dolar
32.34
Euro
35.07
Altın
2,154.87
ETH/USDT
3,226.40
BTC/USDT
63,125.00
BIST 100
8,868.35
Gündem

Yıldız Dağı 100 bin kişiyi ağırladı

Sivas'taki Yıldız Dağı Kış Sporları ve Turizm Merkezi, kış sezonunda 100 bin ziyaretçiye hizmet verdi.

28.04.2017 - Güncelleme : 28.04.2017
Yıldız Dağı 100 bin kişiyi ağırladı

SİVAS

Sivas Yıldız Dağı Kış Sporları ve Turizm Merkezi'nin kış döneminde 100 bin ziyaretçiye hizmet sunduğu bildirildi.

Sivas İl Özel İdaresinden yapılan yazılı açıklamaya göre, merkezde incelemelerde bulunan ve sezonu değerlendiren İl Özel İdare Genel Sekreteri Mehmet Nebi Kaya, kayak merkezinin sezon boyunca yoğun ilgi gördüğünü, bunda en büyük etkenin merkezin sahip olduğu alt yapı, kalite ve ucuzluk olduğunu belirtti.

Merkezin kapasitesi ve mekanik tesisler hakkında da bilgi veren Kaya, şu değerlendirmede bulundu:

"110 yatak kapasiteli otelimiz, 2 günübirlik tesisimiz, kayak tesislerimiz, kayak pistlerimizin kalitesi bununla beraber karlama sistemi, suni kar yapma makinelerimizin bulunması ve gece ışıklandırma kalitesi ile Yıldız Dağı Kayak Merkezi kalitesini kat be kat artırdı."

Sivas'ın kışı yoğun geçiren bir şehir olduğuna dikkati çeken Kaya, Sivaslıların Yıldız Dağı Kayak Merkezi sayesinde kış sporları ve kayak sporuyla tanıştığını kaydederek, "2016-2017 kayak sezonunda Yıldız Dağı Kayak Merkezi gerek Sivaslılar gerekse de yurdumuzun her yerinden gelen vatandaşlarımız tarafından yoğun bir ilgiyle karşılandı. Tabii bunda sahip olduğu alt yapı ve kalitenin ve ucuzluğun büyük bir semeresi var. Yıldız Dağı Kayak Merkezi kalitesiyle ekonomikliğiyle sunmuş olduğu hizmet ve güler yüzlü personeliyle vatandaşlarımızın ilgi odağı oldu. 100 binin üzerinde vatandaşımız gelerek Yıldız Dağı’nda kışın ve karın tadını, keyfini çıkardı." ifadesini kullandı. 

Muhabir: Serhat Zafer

Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.
İlgili konular
Bu haberi paylaşın