Gündem, Zeytin Dalı Harekatı

Zeytin Dalı Harekatı için Antalya ve Burdur'da Fetih Suresi okundu

Antalya ve Burdur'daki camilerde Zeytin Dalı Harekatı'nın başarıyla neticelenmesi için sabah namazında Fetih Suresi okundu. Antalya Valisi Karaloğlu, namazın ardından çorba ikram ettiği vatandaşlardan Mehmetçik'e dua etmelerini istedi.

Sinan Özmüş, Yunus İçen, Bilal Altıok  | 22.01.2018 - Güncelleme : 22.01.2018
Zeytin Dalı Harekatı için Antalya ve Burdur'da Fetih Suresi okundu Fotoğraf: AA/Sinan Özmüş

Antalya

ANTALYA/BURDUR

Türk Silahlı Kuvvetlerince, Suriye'nin Afrin bölgesinde PKK/KCK/PYD-YPG ve DEAŞ'lı teröristleri etkisiz hale getirmek üzere başlatılan "Zeytin Dalı Harekatı"nın zaferle sonuçlanması için Antalya ve Burdur'da sabah namazında Fetih Suresi okundu.

Antalya'da 500 yıllık Muratpaşa Camii, valiliğin sabah namazında düzenlediği fetih programı nedeniyle yağmurlu havaya rağmen dolup taştı.

"Tüm Müslümanlar dua ediyor"

Antalya Müftüsü Osman Artan, harekatın basit olmadığını belirterek, Çanakkale savaşında olduğu gibi sadece bir terör örgütüne karşı değil, onu kuran ve destek verenlere karşı mücadele edildiğini söyledi. Artan, dünyadaki tüm Müslümanların duaları ile destek verdiğini kaydetti.

Antalya Valisi Münir Karaloğlu, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Emniyet Müdürü Celal Uzunkaya'nın da saf tuttuğu sabah namazının ardından zikir ve dua okundu.

Dua sonrasında Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından vatandaşlara çorba ikramında bulunuldu.

Vali Karaloğlu, kepçeyle çorba ikram ettiği vatandaşlardan Mehmetçik için dua etmelerini istedi.

Kemer ilçesindeki Huzur Camisi'nde de sabah namazının ardından Fetih Suresi okunurken, Zeytin Dalı Harekatı'na katılan Türk askerleri için dua edildi.

Burdur

Burdur'da Yeni Pazar Camisi'nde sabah namazına müteakip Fetih Suresi okundu. Çok sayıda vatandaşın katıldığı namazda, Türk askerleri için dua edildi.

Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.