Dolar
32.38
Euro
34.99
Altın
2,233.04
ETH/USDT
3,541.10
BTC/USDT
69,851.00
BIST 100
9,098.67
Yaşam, 15 Temmuz Darbe Girişimi

Askeri üniformalı ikiz bebekler 'demokrasi nöbeti'nde

Ordu'da, Fetullahçı Terör Örgütünün darbe girişimini protesto için "demokrasi nöbeti"ne katılan askeri üniforma kıyafetli ikiz bebekler, ilgi odağı oldu.

Eyüp Elevülü  | 22.07.2016 - Güncelleme : 26.07.2016
Askeri üniformalı ikiz bebekler 'demokrasi nöbeti'nde

Ordu

ORDU

Ordu'da, Fetullahçı Terör Örgütünün (FETÖ) darbe girişimini protesto için 15 Temmuz'dan bu yana demokrasi nöbeti tutan Volkan ve Ayla Dilmen çifti, 10 aylık ikiz bebeklerini de alana getiriyor.

İkizler Polat Ali ve Poyraz Muhammed Dilmen, Erzincan'da vatani görevini yapan amca Seyfullah Dilmen'in gönderdiği yarbay rütbeli kıyafetler ile herkesin ilgisini çekiyor.

Büyükşehir Belediyesi önüne FETÖ'nün darbe girişimini protesto için alana gelen vatandaşlar, sevgi gösterdikleri bebeklerin fotoğrafını çekiyor.

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz da platformdaki konuşması sırasında bebekleri görünce sahneye davet ederek onları sevdi ve birlikte fotoğraf çektirdi.

İkiz bebeklerin babası Volkan Dilmen, gazetecilere yaptığı açıklamada, 15 Temmuz sürecinde darbeye karşı sokaklarda olduklarını söyledi.

Dilmen, ikizleriyle birlikte darbeye karşı olduklarını vurgulayarak, sokaklarda beklemeye devam edeceklerini ve ülke için her şeyin en güzel yönde ilerlemesini istediklerini belirtti.

Muhabir: Eyüp Elevülü

Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.