Dolar
32.38
Euro
34.98
Altın
2,233.04
ETH/USDT
3,542.20
BTC/USDT
70,020.00
BIST 100
9,083.73
Yaşam

Bingöllü ozandan "Dünya 5'ten büyüktür" şiiri

Okuduğu "Ben Anadoluyum" şiiri sosyal medyada yoğun ilgi gören Gürhan, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın BM Genel Kurulundaki konuşmasından esinlenerek "Dünya 5'ten büyüktür" adlı bir şiir kaleme aldı.

Abdullah Çelik  | 30.09.2016 - Güncelleme : 01.10.2016
Bingöllü ozandan "Dünya 5'ten büyüktür" şiiri

Bingöl

BİNGÖL - ABDULLAH ÇELİK

"Ben Anadoluyum" şiiri sosyal medyada ilgi gören Bingöllü Ozan Hacı Gürhan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Birleşmiş Milletler (BM) Genel Kurulunda yaptığı konuşmasındaki "Dünya 5'ten büyüktür" sözünden etkilenerek şiir yazdı.

Malatya'da yerel yayın yapan bir televizyon kanalı çalışanlarının sokak röportajı sırasında mikrofon uzattığı 66 yaşındaki Gürhan'ın okuduğu şiir, sosyal medyada paylaşıldıktan sonra büyük beğeni topladı.

Bugüne kadar 250'ye yakın şiir yazan Gürhan, son şiirini Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın BM Genel Kurulunda yaptığı konuşmadan esinlenerek kaleme aldı.

"Cumhurbaşkanımız haksızlığı dile getiriyor"

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın BM Genel Kurulunda yaptığı konuşmasındaki "Dünya 5'ten büyüktür" sözü üzerine bir şiir yazdığını aktaran Gürhan, bu şiiri Cumhurbaşkanı'nın sözlerine verdiği desteği göstermek için kaleme aldığını anlattı.

Cumhurbaşkanına büyük hayranlık duyduğunu vurgulayan Gürhan, şunları söyledi:

"Bizim Cumhurbaşkanımız adam gibi adamdır. Bakıyoruz dünya toplanıyor, orada 5 kişi, 5 büyük devlet ne diyorsa onların dediği oluyor. Böyle ne hak olur ne de adalet. Bu kadar lider arasında bir tek bizim Cumhurbaşkanımız bu haksızlığı dile getiriyor. Allah onu başımızdan eksik etmesin."

Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.