Dolar
32.32
Euro
34.92
Altın
2,213.49
ETH/USDT
3,601.10
BTC/USDT
71,328.00
BIST 100
9,048.60
Yaşam

Hakkari'deki okulda İstanbul silüetli 'dinlenme köşesi' oluşturuldu

Hakkari'nin Yüksekova ilçesindeki okulda, köşe takımlarının, duvarlarında da öğretmenlerin çizdiği İstanbul'un gün batımındaki silüeti ile hat sanatı figürlerinin bulunduğu "dinlenme köşesi" oluşturuldu.

03.11.2017 - Güncelleme : 04.11.2017
Hakkari'deki okulda İstanbul silüetli 'dinlenme köşesi' oluşturuldu

Hakkari

HAKKARİ - Sayim Harmancı

Hakkari'nin Yüksekova ilçesindeki okulda, köşe takımlarının, duvarlarında da öğretmenlerin çizdiği İstanbul'un gün batımındaki silüeti ile hat sanatı figürlerinin bulunduğu "dinlenme köşesi" hazırlandı.

Anadolu İmam Hatip Lisesinde görevli bir grup öğretmen, yaklaşık iki ay önce ikinci katta bulunan boş alanda "dinlenme köşesi" oluşturmaya karar verdi.

Okul yönetiminden gerekli izinleri alan öğretmenler, alanda düzenleme yaparak buraya köşe takımları ve minderler yerleştirdi.

Okul Müdür Yardımcısı Mustafa Eskici ve bazı öğretmenler, duvarlara İstanbul'un gün batımındaki silüeti ile hat sanatı figürleri çizdi.

"Boğaz'da bir çay içelim"

Eskici, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bir okulun her şeyden önce nezih ortama sahip olması gerektiğini söyledi.

Bu çerçevede okul yönetimiyle bir çalışma gerçekleştirdiklerini anlatan Eskici, "Gerek misafirlerimizin ağırlanacağı gerekse öğretmen ve öğrencilerimizin rahat edebilecekleri, dinlenebilecekleri ve çalışabilecekleri ortam olsun istedik. Bu çalışmada öğretmenlerimiz maddi kaynak sağladı." dedi.

Eskici, öğrencileriyle şakalaşırken kullandıkları "Boğaz'da bir çay içelim" ifadesi üzerine, dinlenme köşesine İstanbul'u sembolize eden resim çizdiğini ifade etti.

Öğrencilerin de oluşturulan köşe dolayısıyla mutlu olduğunu belirten Eskici, "Gelen misafirlerimizi, velilerimizi burada ağırlayacağız. Önümüzdeki günlerde buraya çay ocağı da kuracağız. Öğretmen, öğrenci ve misafirlerimiz çaylarını zevkle yudumlayacak." diye konuştu.

- Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdür Yardımcısı Eskici:
- "Gelen misafirlerimizi, velilerimizi burada ağırlayacağız. Önümüzdeki günlerde buraya çay ocağı da kuracağız. Öğretmen, öğrenci ve misafirlerimiz çaylarını zevkle yudumlayacak"

Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.