Dolar
32.38
Euro
34.98
Altın
2,233.04
ETH/USDT
3,538.80
BTC/USDT
70,005.00
BIST 100
9,067.79
Yaşam

Hem lösemiyi hem de felci yendi

Sakarya'nın Erenler ilçesinde çiftçilikle uğraşan İsmail Uslu, eşinin desteğiyle hem yıllarca mücadele ettiği lösemiyi hem de beyin kanaması sonucu geçirdiği felci yenmeyi başardı.

03.02.2018 - Güncelleme : 04.02.2018
Hem lösemiyi hem de felci yendi

Sakarya

SAKARYA-Onur Orhan

Sakarya'nın Erenler ilçesinde eşinin desteğiyle yıllarca mücadele ettiği lösemiyi yenmeyi başaran 43 yaşındaki İsmail Uslu, azmi ve kararlılığıyla tüm kanser hastalarına örnek oluyor.

Sakarya'da çiftçilikle uğraşan evli ve bir çocuk babası Uslu, bir türlü geçmeyen grip hastalığı yüzünden hastaneye başvurdu. Yapılan tetkikler sonucunda hastalığının lösemi olduğunu öğrenen Uslu, büyük üzüntü yaşadı.

Ailesine durumu anlatmasıyla acısı daha da katlanan Uslu, bu hastalığı yeneceği inancıyla tedavi sürecine başladı. Kardeşinden yapılan ilik nakliyle sağlığına kavuşan Uslu, 2 yıl sonra da yüksek tansiyon nedeniyle beyin kanaması geçirdi. Vücudunun sağ tarafı felç olan konuşma bozukluğu çeken Uslu, çok sevdiği eşinin desteğiyle bu hastalığı da hemen hemen bertaraf etti.

Uslu, şimdi kalbine takılan stentle yaşamını sürdürmeye çalışıyor. Yaşadığı bu zorlu sürece rağmen azmi ve kararlılığıyla tüm hastalara örnek olan Uslu'nun en büyük hayali, hastalığında en büyük destekçisi olan çok sevdiği eşi ve kızıyla umreye gidebilmek. 

Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.
İlgili konular
Bu haberi paylaşın