Yaşam

Hırsızlardan 'özür mesajlı' iade

Aydın'ın Didim ilçesinde, Türkiye Diyanet Vakfının bürosuna giren hırsızlar, çaldıkları 3 bilgisayardan 2'sini "Hata yaptık, özür dileriz. 2'sini getirdik, 3'üncüsünü de yakın zamanda getireceğiz." yazılı notla geri bıraktı.

30.11.2016 - Güncelleme : 30.11.2016
Hırsızlardan 'özür mesajlı' iade

AYDIN

Aydın'ın Didim ilçesinde Yeni Mahalle'deki Türkiye Diyanet Vakfı bürosunun da bulunduğu Merkez Camisi'ne sabah namazı için gelen cemaat, şadırvan üzerinde 2 adet bilgisayar bulunduğunu gördü. 

Bilgisayarların yanında "Hata yaptık, özür dileriz. 2'sini getirdik, 3'üncüsünü de yakın zamanda getireceğiz." yazan notla karşılaşan cemaat, bilgisayarların kısa süre önce Türkiye Diyanet Vakfı bürosundan çalınan malzemeler olduğunu fark ederek, durumu polise bildirdi.

Camiye gelen ekipler, yaptıkları çalışmanın ardından bilgisayarları vakıf görevlilerine teslim etti.

Merkez Camisi bünyesinde bulunan Türkiye Diyanet Vakfı bürosuna 26 Kasım'da pencereden giren hırsızlar, 3 adet bilgisayar çalmıştı.

Caminin güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, zanlılardan biri etrafı gözetlerken diğerinin pencereyi açarak içeri girdiği, bir süre sonra bilgisayarlarla çıktığı ve olay yerinden uzaklaştığı görülmüştü.

Muhabir: Bahri Aşık

Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.
İlgili konular
Bu haberi paylaşın