Dolar
32.41
Euro
35.09
Altın
2,233.04
ETH/USDT
3,572.40
BTC/USDT
70,796.00
BIST 100
9,079.97
Yaşam

Kahraman şehit Halisdemir'in kabrine ziyaretler sürüyor

Dünya Engelliler Eğitim ve Gençlik Spor Kulübü Derneği Başkanı Parlak ve beraberindeki 50 kişi, şehit Halisdemir'in kabri başında dua etti.

08.10.2016 - Güncelleme : 08.10.2016
Kahraman şehit Halisdemir'in kabrine ziyaretler sürüyor Fotoğraf: AA/Muhammed Yasir Aydoğan

NİĞDE

Dünya Engelliler Eğitim ve Gençlik Spor Kulübü Derneği Başkanı Engin Parlak ve beraberindeki 50 kişilik grup, kahraman şehit Piyade Astsubay Kıdemli Başçavuş Ömer Halisdemir'in Niğde'deki kabrini ziyaret etti.

Bor ilçesi Çukurkuyu belde mezarlığına gelen Parlak ve beraberindekiler, Fetullahçı Terör Örgütü'nün darbe girişimi sırasında Özel Kuvvetler Komutanlığında darbeci generali vurduktan sonra şehit edilen Halisdemir'in kabri başında dua okudu. Duanın ardından Parlak, şehidin kabrine karanfil bıraktı.

Parlak, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Halisdemir'in kabrini ziyaret ettikleri için kıvanç duyduklarını belirterek, "Bizim gözlerimiz görmeyebilir, kulaklarımız işitmeyebilir, kollarımız, ayaklarımız olmayabilir ama konu memleket meselesi olunca gerisi teferruat. Biz her zaman vatanımızın ve milletimizin birliği, bütünlüğü için devletimizin yanında olmaya devam edeceğiz." dedi.

Dernek sözcüsü Ayşenur Türksoy da Halisdemir'e Allah'tan rahmet diyerek, "Ülkemizin geleceğine ve kardeşliğine yönelen bu teşebbüsü esefle kınıyoruz. Birliğimizi hedef alan her türlü illegal oluşumun ve teşebbüsün karşısında olduğumuzu ifade ediyoruz. Ülkemizin güzel günler göreceğine inanıyoruz." diye konuştu.

Muhabir: Muhammed Yasir Aydoğan

Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.
İlgili konular
Bu haberi paylaşın