Dolar
32.33
Euro
35.07
Altın
2,223.10
ETH/USDT
3,562.60
BTC/USDT
70,775.00
BIST 100
9,079.97
Yaşam

Mutfak tüpünü evinin dışına monte ettirdi

Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde patlama ve zehirlenmeyi önleyeceği düşüncesiyle ikinci kattaki evin dış duvarına monte edilen mutfak tüpü ilgi çekiyor.

Menderes Özat  | 10.02.2016 - Güncelleme : 10.02.2016
Mutfak tüpünü evinin dışına monte ettirdi  Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde bir ev hanımı olası risklerin önüne geçeceği düşüncesiyle mutfak tüpünü ikinci kattaki evinin dış duvarına özel aksamla monte ettirdi. (Foto Muhabiri Menderes Özat)

Osmaniye

OSMANİYE

Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde bir ev hanımı olası risklerin önüne geçeceği düşüncesiyle mutfak tüpünü ikinci kattaki evinin dış duvarına özel aksamla monte ettirdi.

Şehit Mehmet Delikuş Mahallesi'nde yaşayan iki çocuk annesi Leyla Çözeli, AA muhabirine yaptığı açıklamada, mutfak tüpünü evin dışına monte ettirme kararını televizyondan izlediği yangın haberleri üzerine aldığını söyledi.

Mutfağının kuzeyde olması nedeniyle tüpün hava şartlarından etkilenmediğini öne süren Çözeli, "Televizyon ve gazetelerde görüyorum, tüp patlaması ya da alev alması sonucu can kayıpları ve hasarlar meydana geliyor. Endişelerim nedeniyle mutfak tüpünü evin dış duvarına taktırdım. Hem güvenlik açısından hem de mutfağımın genişlemesi açısından iyi oldu. iki yıldır mutfak tüpünü böyle kullanıyorum" diye konuştu.

Demirci ustasının özel bir aksamla evin dış tarafına monte ettiği tüpü güvenli bir şekilde kullandığını anlatan Çözeli, "Sokaktan geçenler, komşular ve evime gelen misafirler mutfak tüpünü orada görünce şaşırıyor ancak çoğu yaptığım bu işi mantıklı buluyor" dedi.

Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.
İlgili konular
Bu haberi paylaşın