Dolar
32.38
Euro
35.01
Altın
2,233.04
ETH/USDT
3,527.80
BTC/USDT
69,711.00
BIST 100
9,099.96
Yaşam

Örnek vatandaşlar Külliye'de ağırlandı

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde gerçekleştirilen iftarda, kamyoncu, taksici, hurdacı, berber, yufkacı, keresteci, büfeci, pastacı ve kalorifercilerin aralarında bulunduğu esnaf ağırlandı.

28.06.2016 - Güncelleme : 28.06.2016
Örnek vatandaşlar Külliye'de ağırlandı

ANKARA

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde gerçekleştirilen iftara, aralarında kamyoncu, oto tamircisi, hurdacı, berber, yufkacı, keresteci, büfeci, pastacı ve kalorifercilerin de bulunduğu farklı meslek gruplarından esnaf da katıldı.

İftar davetine araçları ile gelen taksi, dolmuş ve özel halk otobüsü şoförlerinin araçlarını Külliye'nin önündeki Alparslan Türkeş Caddesi üzerine park ettikleri görüldü.

33 günlük bebeğe süt annelik yapmıştı

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ndeki iftarda, oruçlu vatandaşların mesai saatlerinde poliklinikten faydalanmakta yaşadığı zorluklar nedeniyle gönüllü olarak iftardan sonra hasta muayene hizmeti veren Zonguldak Alaplı Devlet Hastanesi Başhekimi Ozan Özlücan, Niğde'de anne, baba ve kardeşinin hayatını kaybettiği kazadan kurtulan 33 günlük bebeğe ilk müdahaleyi gerçekleştiren ve süt annelik yapan Uzman Doktor Filiz Demir, Erzincan'da belediye otobüsünde kalp krizi geçiren kadını hastaneye yetiştiren otobüs şoförü Latif Sinan Ocak ile Kayseri'de 90 derecelik sıcaklıktaki ocağın yanında oruç tutan demirci ustası Salih Kaplan da yer aldı.

Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.
İlgili konular
Bu haberi paylaşın