Yaşam

Suriyeli çocuklara '18 Mart' armağanı

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin yıl dönümü dolayısıyla, ülkelerindeki iç savaştan kaçarak Türkiye'ye sığınan Suriyeli çocuklara kıyafet ile oyuncak hediye edildi.

Halil Fidan, Müslüm Etgü  | 18.03.2017 - Güncelleme : 19.03.2017
Suriyeli çocuklara '18 Mart' armağanı

Şanlıurfa

ŞANLIURFA 

Sığınmacılara hizmet amacıyla kurulan platform tarafından Suriyeli çocuklara yardım etkinlikleri kapsamında, Akçakale ilçesinde yaşamlarını sürdüren 100 yetim veya öksüz çocuğa hediyeler verildi.

Büyükşehir Belediyesine ait araçlarla Paşabağı Mahallesi'ndeki Şanlıurfa İnsani Yardım Platformu Yardım Mağazası'na getirilen çocuklar, gönüllülerin de yardımıyla kendilerine uygun ayakkabı ve giysileri seçti. 

Suriyeli minikler oyuncaklarını alıp belediyeye ait Sukay Tesislerinde yemek yedikten sonra araçlarla evlerine götürüldü.

Programa katılarak çocuklarla yakından ilgilenen Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, gazetecilere yaptığı açıklamada, "Suriyeli minikler burada bir nebze olsun mutlu oldular, biz belediye olarak her zaman onlara sahip çıkmaya devam edeceğiz." dedi.

Muhabir: Halil Fidan,Müslüm Etgü




Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.