Dolar
32.34
Euro
34.93
Altın
2,220.31
ETH/USDT
3,565.70
BTC/USDT
70,721.00
BIST 100
9,079.97
Yaşam

THY'nin fotoğraf yarışmasında ödüller sahibini buldu

Türk Hava Yolları tarafından düzenlenen "2. Uluslararası Skylife Fotoğraf Yarışması'nı kazananlara ödülleri takdim edildi.

İzzet Taskiran  | 09.12.2017 - Güncelleme : 10.12.2017
THY'nin fotoğraf yarışmasında ödüller sahibini buldu

Istanbul

İSTANBUL

Bu yıl "Şehir ve Çocuk" temasıyla gerçekleşen yarışmanın ödül töreni Zorlu Performans Sanatları Merkezinde (PSM) yapıldı.

Çeşitli ülkelerden yarışmaya başvuran fotoğrafçıların 9 bin 211 eseri, uluslararası üyelerden oluşan 5 kişilik jüri tarafından, Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu gözetiminde 2 gün boyunca süren seçki maratonuyla değerlendirildi.

Buna göre, FIAP Altın Madalya ödülüne Pertev Gökçek, gümüş madalyaya Mehmet Açık, bronz madalyaya ise Kenan Taşpınar'ın fotoğrafları layık görüldü. Ödüller, THY Kurumsal İletişim Başkanı Seda Kalyoncu tarafından sahiplerine takdim edildi.

Törene, Anadolu Ajansı İstanbul Haberleri Editörü Hüseyin Altınalan da katıldı.

Fotoğraflar, Skylife dergisinde yayınlanacak

Dereceye giren ilk 3 eser ve 10 mansiyonla, sergilenmeye değer bulunan 78 fotoğraf THY tarafından düzenlenecek sergilerde sanatseverlerle buluşacak.

THY'nin uçak içi dergisi Skylife'ın katkılarıyla hazırlanan yarışmada dereceye giren eserler ve bu eserlerin hikayesi de bu dergide yayınlanacak.

Muhabir: İzzet Taşkıran





Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.
İlgili konular
Bu haberi paylaşın