Dolar
32.38
Euro
35.07
Altın
2,233.04
ETH/USDT
3,563.00
BTC/USDT
70,792.00
BIST 100
9,079.97
Yaşam

Yanan minibüsten son anda kurtuldular

TEM otoyolu Bolu kesiminde seyir halindeyken yanmaya başlayan minibüsteki çift, son anda yaralanmaktan kurtuldu.

Mehmet Emin Gürbüz  | 26.03.2017 - Güncelleme : 26.03.2017
Yanan minibüsten son anda kurtuldular Fotoğraf: AA/Mehmet Emin Gürbüz

Bolu

BOLU

TEM otoyolu Bolu kesiminde seyir halindeyken yanmaya başlayan minibüsteki çift, son anda yaralanmaktan kurtuldu.

Alınan bilgiye göre, TEM otoyolundan Ankara istikametine seyreden Muammer Göçmen idaresindeki 06 AU 9259 plakalı minibüsten Bolu Dağı Tüneli yakınlarında dumanlar çıkmaya başladı.

Göçmen, araçtan dumanların çıktığını gören diğer sürücülerin selektörle uyarması üzerine minibüsünü emniyet şeridine çekti. Sürücü ve eşi Nuray Göçmen, bir anda alev alarak yanan araçtan indi.

Göçmen ve yoldan geçen diğer sürücüler yangın tüpleriyle müdahalede başarılı olamayınca ihbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri, kısa sürede yangını söndürdü. Minibüs ise kullanılamaz hale geldi.

Diğer sürücülerin uyarısından sonra araçtan çıkan dumanı gördüğünü ve yanmaktan son anda kurtulduklarını anlatan Göçmen, "Emniyet şeridine geçtikten sonra araç yanmaya başladı. Yoldan geçen diğer sürücülerin tüpleriyle yangına müdahale ettik ama söndüremedik." diye konuştu.

Muhabir: Mehmet Emin Gürbüz

Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.