Dolar
32.37
Euro
34.95
Altın
2,233.04
ETH/USDT
3,561.30
BTC/USDT
70,373.00
BIST 100
9,079.97
Yaşam

Yangın mağdurlarına ücretsiz tıraşla destek oluyor

Muğla'da berberlik yapan Kıvanç Başkan, orman yangını mağdurlarını moral ve motivasyon olması için ücretsiz tıraş ediyor.

Ali Ballı, Bekir Bektaş  | 09.09.2017 - Güncelleme : 10.09.2017
Yangın mağdurlarına ücretsiz tıraşla destek oluyor

Muğla

MUĞLA - Ali Ballı,Bekir Bektaş

Menteşe ilçesi Zeytinköy Mahallesi'nde 6 Eylül'de çıkan orman yangınının ardından evleri yanan, hayvanları telef olan mağdurların yaralarını sarmak için adeta herkes seferber oldu. Devlet yetkililerinin yanı sıra vatandaşlar da ellerinden geleni yapmaya çalışıyor.

Bazı vatandaşlar bahçelerinden getirdiği sebze ve meyveleri mağdurlara ikram ediyor. Mağdurlara destek için bölgeye gelenler arasında yer alan 21 yıllık berber Kıvanç Başkan (36) da ücretsiz tıraş desteği veriyor.

"En çok morale ihtiyaçları var"

Zeytinköy Mahalle meydanındaki ilkokulda tıraş ettiği vatandaşlarla sohbet edip moral vermeye çalışan Başkan, yangın sonrası dükkanını kapatıp bölgeye koştuğunu söyledi.

Gün boyu "kardeşlerim" dediği vatandaşların yanında yer aldığını vurgulayan Kıvanç Başkan, "Yangın sonrası kardeşlerimin durumunu düşününce çok rahatsız oldum. Elimdeki tek şey ustura ve makas. Onları tıraş ederek mutlu etmek istedim. Kardeşlerimizin birçok şeye ihtiyacı var, en çok da morale ve desteğe ihtiyaçları olduğunu fark ettiğim için buradayım." diye konuştu.

Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.