Dolar
32.37
Euro
34.94
Altın
2,233.04
ETH/USDT
3,512.20
BTC/USDT
69,894.00
BIST 100
9,117.73
Yaşam

Yavuz Sultan Selim Köprüsü'ne ünlülerden özel klip

Sanat dünyasının ünlü isimleri, Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nün açılışı dolayısıyla özel bir klip yayımladı.

26.08.2016 - Güncelleme : 26.08.2016
Yavuz Sultan Selim Köprüsü'ne ünlülerden özel klip

İSTANBUL

Sanat dünyasının ünlü isimleri, Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nün açılışı dolayısıyla özel bir klip yayımladı.

Poll Production kurucusu Polat Yağcı tarafından yapılan açıklamaya göre, 7 şehirde, bir haftada tamamlanan klipte, Erkan Petekkaya, Ümit Besen, Mustafa Ceceli, Hande Yener, Orhan Gencebay, Zara, Yavuz Bingöl, Kıraç, Emir Berke Zincidi, Rafet El Roman, Berksan, Ferhat Göçer, Nükhet Duru, Cengiz Kurtoğlu, Zerrin Özer, Tan Taşçı, Fettah Can ve Kutsi yer aldı.

Köprünün görüntülerinin de görüldüğü klipte ünlü isimler, "Büyüyoruz. Her şey insan için, her şey Türkiye için diyerek. Her geçen gün adım adım büyüyoruz. Şimdi tarihi bir heyecanın arifesindeyiz. Dünyaya bir kez daha imzamızı atıyor, mührümüzü vuruyoruz. Üzerinde raylı sistem olan, dünyanın en uzun asma köprüsüyle iki kıtayı birbirine bağlıyoruz. Kıtaları, kültürleri... Dev bir eser daha sunuyoruz dünyaya. Bu bizim başarımız ve gurur duyuyoruz. Gurur duyuyoruz." mesajını paylaştı.

Proje tasarımı ve prodüksiyonu Poll Production by Polat Yağcı tarafından yapılan klip, "mobil green box" yöntemiyle hazırlandı.

Muhabir: Hilal Uştuk

Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.
İlgili konular
Bu haberi paylaşın