Албанскиот претседател Нишани во посета на Прешевската Долина
Претседателот на Република Албанија, Бујар Нишани, денес е во посета на општините Прешево и Бујановац, по повод прославувањето на Денот на наставниците, со наставниците, учениците и нивните родители во овие општини. ( Admir Fazlagikj - Агенција Анадолија )
07.03.2017 Admir Fazlagikj
1 / 7