фото / Турција
Во Истанбул се урна хеликоптер, неколку загинати
ИСТАНБУЛ (AA) - Во населбата Бујукчекмеџе, Истанбул, се урна хеликоптер ( Cemal Coşkun - Агенција Анадолија )
10.03.2017 Cemal Coşkun
1 / 5