Египет: Пронајдени статуи стари 3.300 години
Во источниот дел на Каиро, главниот град на Египет, пронајдени се две статуи на фараони од стар Египет, а за една од нив се претпоставува дека му припаѓа на Рамзес II. ( Ibrahim Ramadan - Агенција Анадолија )
09.03.2017 Ibrahim Ramadan
1 / 7