Кутну – името на елеганцијата од предиво до платно
Платното кутну е симбол на елеганцијата и естетиката, а неговата употреба во последните години се прошири поради промотивните активности. Платното се ткае во Газиантеп, поминувајќи низ тешки седум фази додека дојде до купувачите. ( Adsız Günebakan - Агенција Анадолија )
17.04.2017 Adsız Günebakan
1 / 14