Месец по ерупцијата: Вжарената лава и понатаму се слева низ Етна
КАТАНИЈА (АА) - Југоисточниот кратер на најактивниот европски вулкан Етна и понатаму исфрла вжарена лава и пепел. ( Salvatore Allegra - Агенција Анадолија )
20.04.2017 Salvatore Allegra
1 / 10