фото / живот
Отворен хотел посветен на Палестинците на Западниот брег: Претставување на животот под окупација
ВИТЛЕЕМ (АА) - Во Витлеем на Западниот брег е отворен хотел „The Walled Off" кој од четири страни е опколен со ѕид на поделба ( Ahmad Al-Khalili - Агенција Анадолија )
04.03.2017 Ahmad Al-Khalili
1 / 16