Султанахмет во бело - бисерот на градот на Босфорот
Снегот го покри во бело Султнахмет, атрактивниот истанбулски кварт и еден од најстарите делови на градот на Босфорот. ( Lokman Akkaya - Агенција Анадолија )
08.01.2017 Lokman Akkaya
1 / 6