фото / живот
Тешко секојдневие на авганистанските бегалци во Пакистан
ИСЛАМАБАД (АА) - Извалканите и изморени лица ја покажуваат вистинската состојба на авганистанските бегалци во бегалските населби во близина на пакистанскиот главен град Исламабад. Во овие населби тие престојуваат неколку години, а и денес трае нивната борба за опстанок ( Muhammed Reza - Агенција Анадолија )
03.03.2017 Muhammed Reza
1 / 7