Училиштата за сирени сѐ попопуларни во САД и во Канада
Школата за сирени, односно курсевите за пливање со помош на перка се сè попопуларна форма на забава за девојките, но и за мажите од сите возрасти во САД и во Канада. ( Bilgin S. Şaşmaz - Агенција Анадолија )
20.03.2017 Bilgin S. Şaşmaz
1 / 6