ЦЕС 2017: На саемот за електроника претставени роботи, беспилотни летала, 8К телевизори
ЛАС ВЕГАС (АА) - Најголемиот саем за електориника ЦЕС (Consumer Electronics Show) кој јубилејно се одржува по 50 пат во Лас Вегас се собраа најголемите технолошки гиганти ( Bilgin S. Şaşmaz - Агенција Анадолија )
08.01.2017 Bilgin S. Şaşmaz
1 / 14