Јануарско сурф-уживање во Аланија: Бранови високи и до четири метри
Последиците од студеното време што ги зафати Европа и поголемиот дел од Турција, не ги спречи групата спортисти да сурфаат во Аланија. ( Mustafa Kurt - Агенција Анадолија )
09.01.2017 Mustafa Kurt
1 / 5