фото / свет
„Постапив правилно и не направив ништо лошо"
ЕРУСАЛИМ (АА) - Судот во Израел денес повторно го продолжи притворот и забраната за објавување на детали за овој случај на палестинскиот вработен на Турската агенција за меѓународна соработка и координација (ТИКА) (Л) Мухамед Муртаџа, кој е во притвор од 12 февруари ( Eshat Fırat - Агенција Анадолија )
16.03.2017 Eshat Fırat
1 / 6