"Istanbul Autoshow 2017" ги отвори вратите за посетителите
Под слоганот „Поглед одблизу во иднината“, во Истанбул, по 17. пат се одржува автомобилскиот саем, кој ги собра најатрактивните модели од 19 различни брендови од оваа индустрија. ( İsa Terli - Агенција Анадолија )
20.04.2017 İsa Terli
1 / 9