видео / култура и уметност
Во Лондон отворена изложбата „Дијана, нејзината модна приказна“
ЛОНДОН (АА) - Во Лондон е отворена изложба на облеката што поранешната сопруга на принцот Чарлс, принцезата Дијана ја носеше од влегувањето во кралската палата, сѐ до нејзината смрт во 1997 година
22.02.2017