видео / Турција
Истанбул: Полицијата ја откри фотографијата на терористот
ИСТАНБУЛ (АА) - Тимовите на Одделот за борба против тероризмот на полицијата во Истанбул ја открија фотографијата на терористот кој го изведе нападот во ноќниот клуб во Oртакој, Истанбул, на којашто досега најјасно се гледа неговото лице
02.01.2017