видео / Балкан
Несекојдневна приказна: Тетовско семејство живее со припитомени волци
„Детето со љубов расте поинаку, и волкот со љубов расте поинаку и станува вистински пријател“, вели Исмаили, кој ја споделува храната со припитомените волци
16.02.2017