видео / свет
Православните христијани започнаа со одбележувањето на празникот Божиќ
ИСТАНБУЛ (АА) - Грчката православна црква во квартот Фенер во Истанбул ја започна прославата на православниот Божиќ, кој го сметаат за ден на раѓањето на Исус Христос
07.01.2017