видео / Турција
Расветлени деталите околу нападот врз ТУРКСАТ од страна на пучистите на ФЕТО
Обвинителството во Анкара подигна обвинение против учесниците во обидот за воен удар во Турција кои учествуваа во нападот на ТУРКСАТ
16.02.2017