видео / Балкан
Љубовта не познава граници
„Нoра ја забележав на прв поглед. Пред тоа поминувале многу луѓе, никој не ми остави впечаток како Нoра. Не беше до изгледот, имаше нешто посебно во нејзините очи“, раскажува Боби
07.01.2017