видео / свет
„Нашите разузнавачи се инфилтрирани во ДЕАШ"
„Зошто не се случуваат експлозии во Дамаск, а се случуваат во некои турски градови? Сириските безбедносни институции, разузнавачките служби успеаја да се инфилтрираат во овие мрежи", порача Халид Абдул, генералниот секретар на сирискиот Парламент
06.01.2017